English

Petri Uusitalo Kaski Agencyn toimitusjohtajaksi

– Haimme Kaskelle vetäjää, jolla on kyky uudistaa ja kasvattaa Kaskea ja tuoda lisäarvoa asiakastyöhön. Petrillä on erittäin vahvaa ja laaja-alaista kokemusta sekä luovasta suunnittelusta, markkinointistrategioista ja brändäämisestä että liiketoimintojen vetämisestä ja kehittämisestä. Kasken asiakkaat saavat Petristä näkemyksellisen sparrikumppanin ja luovat suunnittelijat innostavan tiimikaverin, kertoo Kasken hallituksen puheenjohtaja Kirsi Harra-Vauhkonen.

Petri Uusitalo on tehnyt merkittävää työtä suomalaisten yritysten kilpailukyvyn kehittämiseksi. Hän toimi pitkään mainonnan suunnittelijana ja copywriterina, joka pokkasi kotimaisten palkintojen lisäksi hopeisen Cannes-leijonan ja kultaa Epicasta. Hän on työskennellyt mm. SEKissä ja toiminut strategiajohtajana ja toimitusjohtajana PHS:ssä, joka tunnetaan nykyisin nimellä TBWA Helsinki, sekä TBWA Helsinki -ryhmän hallituksen jäsenenä. Hän on kirjoittanut Brändi & Business -kirjan ja auttanut lukuisia yrityksiä strategiatyössä ja brändäämisessä.

Kaski Agency on suunnitteluvetoinen ja ketterä modernin markkinoinnin ja brändin rakentamisen kumppani, jolla on toimipisteet Helsingissä ja Tampereella. Yhteensä 16 hengen suunnittelujoukkue tiimiytyy mutkattomasti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tiimiä täydennetään tarvittaessa Salomaa-ryhmän erikoisosaajilla, kuten median, markkinatutkimuksen, analytiikan ja viestinnän asiantuntijoilla.

– Markkinointi on tärkeä kilpailutekijä yrityksille ja julkisille organisaatioille kautta Suomen. Kaski tuottaa asiakkailleen kilpailuetua relevantilla ja laadukkaalla markkinoinnilla ja palvelee suomalaisia markkinoijia laajasti. Panostamme jatkossakin asiakkaiden strategioita tukevaan, laadukkaaseen suunnitteluun ja käytännönläheiseen tekemiseen. Meidän kanssamme työskentely on helppoa ja suoraviivaista, lupaa Petri Uusitalo.

Harra-Vauhkosen mukaan Kaski on nyt valmiina seuraavaan kasvuvaiheeseen Petrin luotsaamana:

– Viimeksi päättyneellä tilikaudella myyntikate 1,6 mEUR kasvoi 13 % edellisvuodesta. Myös kannattavuus parani huomattavasti ja oli hyvällä tasolla.

Lisätietoja:
Petri Uusitalo, 0500 505 424, petri.uusitalo@kaskiagency.fi

Kaskiagency.fi/

Takaisin etusivulle