English

Mikko Koski Ambine Technologies Oy:n toimitusjohtajaksi

Salomaa-yhtiöryhmän uusimman yhtiön, Ambine Technologies Oy:n, toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.9.2021 alkaen DI Mikko Koski. Ambine Technologies kehittää digitaalista markkinointia tehostavaa SaaS-ohjelmistoa ja hakee vahvaa kasvua kansainvälisiltä markkinoilta.

– Kehitämme Salomaalla jatkuvasti uusia tapoja tukea asiakkaittemme liiketoimintaa ja kasvua muuttuvassa markkinoinnissa. Kehittynyt analytiikka, tekoäly ja uudet teknologiat avaavat tietä digitaalisille innovaatioille, joilla lisäämme markkinoinnin tehoa. Mikolla on jo kymmenen vuoden kokemus data-analytiikka-kehityksestämme. Hänen johdollaan Ambine Tecnologies on nyt valmis viemään suomalaista markkinointiosaamista maailmalle, toteaa Ossi Pohjola, Ambine Technologies Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Ambine Technologies Oy:n Ambine-ohjelmisto jalostettiin Dagmarin tekoälylaboratoriossa syntyneestä työkalusta. Ohjelma lanseerattiin ensin osana Dagmarin tytäryhtiön, RADLYn, tarjoamaa. Keväällä 2021 ohjelmisto irrotettiin omaksi liiketoiminnakseen, jolloin perustettiin Ambine Technologies Oy.

Kuukausilaskutteiseen liiketoimintamalliin perustuva SaaS-ohjelmisto tehostaa digitaalista markkinointia. Omien analyytikkojen kehittämät tekoälyalgoritmit parantavat mainonnan tuottoa allokoimalla kampanjoiden investointeja tulosten mukaan 24/7. Algoritmit automatisoivat manuaalista työtä, jolloin resursseja vapautuu suunnitteluun. Alkuvaiheessa ohjelmisto integroituu Adformin ohjelmallisen ostamisen alustalle, myöhemmin integrointia voidaan laajentaa muihin kanaviin.

Mikko Kosken mukaan Ambine Technologies Oy tähtää suoraan kansainvälisille markkinoille:

– Ohjelmistomme palvelee sekä mediaostoja tekeviä toimistoja että in-housena mainontaa operoivia markkinoijia ympäri maailman, joten potentiaalia on valtavasti. Rakensimme kevään aikana myyntikoneistomme ja toimintamallimme kuntoon, ja ensimmäiset asiakkaat on jo hankittu Pohjois- ja Keski-Euroopan markkinoilta. Nyt panostamme jatkuvaan, asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen, tunnettuuden kasvattamiseen ja asiakashankintaan.

Ambine.com

Lisätietoja:
CEO Mikko Koski
+358 40 672 2500
mikko.koski@ambine.com

Takaisin etusivulle