English

Quru kiihdyttää digitaalisen liiketoiminnan kasvuun. Risto Tattari toimitusjohtajaksi 1.10.2020


Salomaa Yhtiöihin kuuluva Quru siirtyy uuteen kasvu- ja kehitysvaiheeseen. Tavoitteena on kehittää laaja valikoima palveluja, joilla vauhditetaan asiakkaiden liiketoimintaa digitaalisissa kanavissa. Muutostyön vetäjäksi ja toimitusjohtajaksi on nimitetty Salomaa Yhtiöiden teknologiajohtaja Risto Tattari.

– Digitaalinen liiketoimintaympäristö kehittyy nyt todella nopeasti ja tarjoaa runsaasti uusia mahdollisuuksia. Haluamme auttaa asiakkaitamme hyödyntämään ne ja samalla kiihdyttää Qurun kasvua kestävästi ja kannattavasti. Tämä edellyttää kokonaisvaltaista digitaalisen liiketoiminnan ymmärrystä sekä uudenlaisia palveluja, toteaa Salomaa Yhtiöiden toimitusjohtaja Antti Kärävä.

Qurun uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.10.2020 alkaen Risto Tattari. Hän siirtyy Salomaa Yhtiöiden teknologiajohtajan tehtävistä. Tattarilla on monipuolista kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta, konsultointi- ja ohjelmistoalasta sekä teknologiatoimittajista ja -kumppaneista, mm. Futuricen, Microsoftin ja Nokian johtotehtävissä.

– Risto tuo Quruun vahvaa ymmärrystä, kokemusta ja näkemystä asiakkaiden tarpeista digitaalisessa ympäristössä. Riston johdolla Qurua kiihdytetään nyt vauhdilla ja määrätietoisesti uuteen kasvu- ja kehitysvaiheeseen, kertoo Antti Kärävä.

– Qurussa on jo nyt syvällistä analytiikan ja digitaalisen markkinoinnin osaamista. Yhdessä Qurun asiantuntijoiden kanssa kehitämme vielä lisää digitaalisen liiketoiminnan ymmärrystä ja laajempia palvelukokonaisuuksia, jotka ovat asiakkaillemme relevantteja, kertoo Qurun tuleva toimitusjohtaja Risto Tattari.

Qurun nykyinen toimitusjohtaja Mira Mäkiranta siirtyy uusiin haasteisiin.

– Mira on tehnyt hyvää työtä Qurun substanssiosaamisen ja kulttuurin vaalimisessa ja kehittämisessä. Hänellä on myös ollut keskeinen rooli Qurun Helsingin ja Turun toimistojen yhteistyön ja yhteishengen rakentamisessa. Nyt meillä on yksi yhteinen Quru valmiina uuteen kiehtovaan kehitysvaiheeseen, kiittää Kärävä.

Lisätietoja:
Antti Kärävä, 0500 901 901, antti.karava@salomaa.fi, tj, Salomaa Yhtiöt Oy
Risto Tattari, 050 349 9663, risto.tattari@salomaa.fi, 1.10. tj, Quru Oy

Takaisin etusivulle