English

TYÖPAIKAT


Salomaa on alansa suurin suomalainen perheomisteinen yhtiöryhmä, jonka asiantuntemus kattaa kaikki markkinoinnin ja viestinnän osa-alueet. Yhdistelmä luovuutta, dataa ja teknologiaa. Palvelemme niin kotimaisia kuin kansainvälisiä asiakkaita 450 asiantuntijamme ja maailmanlaajuisen kumppaniverkostomme voimin.

Salomaa-yhtiöitä ovat Ambine, Dagmar, KASKI, Quru, RADLY ja SEK. Emoyhtiömme, Salomaa Yhtiöt Oy, tuottaa yhtiöillemme keskitetysti mm. HR-, IT-, talous- ja tietopalveluja.

Innostus, rohkeus, vastuullisuus ja näkemyksellisyys ovat meitä kaikkia yhdistäviä perusarvojamme. Toimintakulttuurimme ytimeen kuuluvat vapaus, vastuu ja luottamus. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, jotta jokainen voisi kokea olevansa meillä parhaimmillaan.


Rekisteriseloste

Avoimet työpaikat/hakemukset, muut yhtiömme:
Dagmar
KASKI Agency

Quru
SEK

Takaisin etusivulle